Author Topic: 'Go to' button  (Read 155 times)

Blulagos

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
  • Scribus User
'Go to' button
« on: November 06, 2019, 10:28:06 pm »
Hello!

I have a problem with the button 'go to' ...

For example: when I try the button 'go to' with the simple order to open the application 'word' on my laptop, it works on my laptop but it doesn't work on my Ipad? I get the following message '/word.app don't exist' ! Can anyone help me, please?

utnik

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1319
  • Karma: 14
Re: 'Go to' button
« Reply #1 on: November 07, 2019, 01:48:25 am »
is this really a scribus problem???

Blulagos

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
  • Scribus User
Re: 'Go to' button
« Reply #2 on: November 07, 2019, 08:43:39 am »
Yes

Blulagos

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
  • Scribus User
Re: 'Go to' button
« Reply #3 on: November 07, 2019, 09:18:07 am »
...

a.l.e

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2177
  • Karma: 28
    • the graphics lab
Re: 'Go to' button
« Reply #4 on: November 07, 2019, 12:16:28 pm »
Since this question is about interactive PDFs, i've moved  it to the PDF Generation section.

I will add the comment i've written in the french forum a few days ago:

"""
Sadly, the few people who are creating interactive pdfs with scribus, seem all to be beginners and do not stay around in the forums long enough to help each other...
"""

personally, for various reasons i hate interactive PDFs and you won't get much help from my side... sorry.

 

palmate