Scribusoid

Author Topic: Re-open saved files, all images are "gone". What gives?  (Read 1171 times)

navguy12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
  • Scribus User
Re-open saved files, all images are "gone". What gives?
« on: November 08, 2014, 08:44:49 pm »
Hi all, another newbie question here.

I re-opened a file from yesterday and to my surprise....every image now only shows as a red box, with a big red "X" and with the file number of the missing image at the center of the "X".

The PDF that I made of the file (also yesterday) shows the photo images as they should be, so short of me having to delete each image file and re-enter it.....what gives?

"No settings" have been changed since yesterday.....

PS:  I wish I could show a screen shot, but I can't seem to import a screen shot into this field.

Thanks

Cheers

Mike

utnik

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1305
  • Karma: 14
Re: Re-open saved files, all images are "gone". What gives?
« Reply #1 on: November 08, 2014, 11:16:26 pm »
hi mike

did you move the images or the .sla file in your file system? – in this case scribus wouldn't find the images…

utnik


navguy12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
  • Scribus User
Re: Re-open saved files, all images are "gone". What gives?
« Reply #2 on: November 09, 2014, 02:26:46 am »
 utnik,

:-[

Quote
did you move the images or the .sla file in your file system? – in this case scribus wouldn't find the images…

Yep, so I found them and re-entered them....lesson learned.

Thanks

Cheers

Mike