Scribus Forums

Scribus => Beginner Talk => Topic started by: Antlab on August 29, 2013, 12:38:14 am

Title: Snap to baseline grid?
Post by: Antlab on August 29, 2013, 12:38:14 am
Hi all.
Continuing the course I am following, I arrived to the section about snapping. So I have one simple question: is it possible to use "Snap to grid" also when I only have the baseline grid visible? At present I find that in this case the snap doesn't work, I don't know if I am missing some hidden option.

Thanks
Title: Re: Snap to baseline grid?
Post by: utnik on August 29, 2013, 01:41:41 am
hi antilab

there's no 'snap to baseline grid' – only to the normal grid and to the guide lines.
…of course you can define a grid wich corresponds with the baseline grid…

utnik
Title: Re: Snap to baseline grid?
Post by: Antlab on August 29, 2013, 02:09:04 am
Hi Utnik,
thanks for the clear and fast reply, another karma to you  :)