Development > Features

scribus postscript resolution issue

(1/2) > >>

jim78b:
if i try to plot after setting postscript resolution on 300 dpi the image in pdf are all wrong! i must set as in figure to 72 dpi! why?

a.l.e:
please create a .sla file with one image.

if you get the error there, then show us how you see the correct layout in scribus (make a screenshot) and upload the .sla, the image (a pdf) and the resulting pdf so that we can check.

if you don't get the error there, do the same with your file (we need a screenshot showing how you see the correct layout, the .sla, the affected images and the "wrong" pdf).

and, as wrote some time ago: don't plot with scribus but export to pdfs : - )

jim78b:
after uncheck force dpi if i export is correct but now if i plot with my system printer is incorrect!

jim78b:

--- Quote from: a.l.e on August 28, 2019, 05:47:00 pm ---please create a .sla file with one image.

if you get the error there, then show us how you see the correct layout in scribus (make a screenshot) and upload the .sla, the image (a pdf) and the resulting pdf so that we can check.

if you don't get the error there, do the same with your file (we need a screenshot showing how you see the correct layout, the .sla, the affected images and the "wrong" pdf).

and, as wrote some time ago: don't plot with scribus but export to pdfs : - )

--- End quote ---

now i attach a test file, the pdf is correct but the photo that i take with my cell is wrong, i print with my printer....i miss something?why in pdf is correct and in the real print no?

a.l.e:
are you printing the pdf and the result on paper is different from what you see in the pdf?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version