Scribus Forums

Scribus => Beginner Talk => Topic started by: Scholastica on July 31, 2014, 06:10:54 am

Title: Scribus Not Responding and Gregorio
Post by: Scholastica on July 31, 2014, 06:10:54 am
Dear Forum,

Greetings, thank you for the great software!
I am having a problem, Scribus is freezing and says "Program not responding". It seems to happen after I try and save, it's constantly occuring.

I have Scribus 1.4.3. I read somewhere else that it could be to do with having installed new fonts which I have done recently.

Thank you!

Actually while I'm asking for technical support, I've never been able to get Gregorio to work within Scribus after I insert the Render Frame I get this message: Script file C:\Documents and Settings\Elie\My Documents\gregorio/contrib/gregorio-scribus.lua not found

Any thoughts on this? I works well just to import to Gregorio scores as an image but I would like to use this function if I can find a solution.

Thank you!

Title: Re: Scribus Not Responding and Gregorio
Post by: Scholastica on July 31, 2014, 02:15:28 pm
Hello again,

I installed 1.4.4 and it seems to have resolved the first issue of the freezing.
Title: Re: Scribus Not Responding and Gregorio
Post by: a.l.e on August 05, 2014, 04:54:34 pm
hi

no idea what gregorio is... but its webpage is rather helpful:

http://home.gna.org/gregorio/introduction-scribus

in the error message you are pasting, i notice that you -- or scribus -- are mixing the windows \ and the unix / path separators... you might want to fix this first...

ciao
a.l.e